Isabela Udrea

Isabela-Aurelia Udrea este numele meu sau pe scurt Isa, după cum mă strigă și copilașii. Am urmat studiile universitare și postuniversitare în domeniul psihologiei, dețin atestat de liberă practica în calitate de psiholog în domeniul securității naționale și de psihoterapeut cognitiv-comportamentalist. Studiile și experiență în domeniul psihologiei mi-au oferit o privire de ansamblu asupra complexității omului.

Consider ca un lucru esențial este să știm cum să relaționam unii cu ceilalți încă de la o varsta frageda, în ciuda diferențelor dintre noi. Încă din perioada liceului am fost atrasa de lucrul cu oamenii, în principal cu copilașii. Programele de voluntariat la care am participat cu drag m-au dus în lumea micutilor speciali, cum îmi place să îi numesc (cu tulburări din spectrul autist sau de altă natură). De la ei am învațat că fiecare copil se dezvoltă în modul său unic și are dreptul să „înflorească” cu susținerea adulților competenti, care reușesc să se raporteze la universul lor.

Învățarea permanentă, naturală, perfecționarea continuă sunt principii care mă orientează în viața și în activitatea profesională.

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *